Kézműves piac- NatúrTető

Örömmel jelentjük be, hogy Múzeumunk október első szombatján, a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretén belül kézműves piaccal várja látogatóit.

A bio/házi készítésű élelmiszerek mellett, különféle természetes anyagokból készült játékokkal és dizájntermékekkel találkozhatnak a NatúrTető elnevezésű rendezvényen. A programot napindító jógaórával kezdjük, szorosan kapcsolódva a Múzeumok Őszi Fesztiváljának „Múzeumi harmónia” jelmondatához.

Jó idő esetén a múzeum legújabb kültéri helyszínén, a tetőkertben kerül megrendezésre az esemény. Amennyiben az időjárás nem engedi ezt, a Kupolacsarnokba költözik a piac. A NatúrTető ideje alatt a gyermekeknek magyar népmeséket vetítünk az MTM Mozi Kids keretén belül. 

Programidőpontok leírása
Jógaóra kezdete: 9:00
Jógaóra vége: 10:00

NatúrTető kezdete: 10:00
NatúrTető vége: 15:00

Múzeumok Öszi Fesztiváljának NaturTető aloldala

Múzeumok Öszi Fesztiváljának MTM Mozi Kids aloldala

MTM Mozi Kids

A Magyar Népmese Napja alkalmából a Magyar Természettudományi Múzeum, a Kecskemétfilm jóvoltából, a méltán híres Magyar népmesék rajzfilmsorozat válogatott részeivel várja látogatóit. Ezzel az eseménnyel kívánjuk elindítani az MTM Mozi programsorozatunkat, amellyel egész évben kínálunk néznivalót a gyermek és a felnőtt korosztály számára egyaránt.
Az első alakalommal megrendezésre kerülő MTM Mozi Kids során résztvevőink az alábbi rajzfilmeket láthatják: 

A kis gömböc      
A só
A csillagszemű juhász
A rátóti csikótojás
A bíró okos lánya
A filmvetítésre múzeumunk Semsey Andor termében kerül sor.

SZERVEZŐ SZEMÉLY
Név: Bánpataki Dóra
Cím: 1088 Budapest, Baross utca 13.
Telefon: 06305465697
E-mail: banpataki.dora@nhmus.hu

Esemény dátum: 
szombat, 2021, október 2 - 09:00