Természetbúvár tábor a Magyar Természettudományi Múzeumban

Bízza ránk gyermekét!

Az őszi szünetben megnyitjuk kapuinkat a múzeumot felfedezni vágyó gyermekek számára.

A tábor regisztrációja lezárult.

Természetbúvár-tábor a Magyar Természettudományi Múzeumban


Ami a gyermekekre vár: kalandozás az őslények, dinoszauruszok világában, bepillantás a kiállításainkba, gyűjteményekbe, kutatómunkába, mikroszkopizálás, ősmaradványok válogatása, ízeltlábúak vizsgálata, növényhatározás, gombaismeret, herbáriumkészítés, termések, ásványok megismerése.

Őszi napközis táborunkban múzeumpedagógusok, és a gyűjteményekben dolgozó szakemberek, muzeológusok és preparátorok segítenek a természet titkainak felfedezésében.

A táborozókat bevisszük gyűjteményeinkbe, preparáló helyiségeinkbe, ahol szakértőink segítségével olyan tárgyakat tanumányozhatnak, amelyek kiállításainkban nem láthatóak, valamint megismerhetnek és kipróbálhatnak néhány, a kutatók által alkalmazott vizsgálati módszert.

  • A múzeum teljes épületén belül 6 év felett kötelező a maszk használata! A tábor alatt munkatársaink is betartják az egészségügyi szabályokat.

Változatos interaktív programjainkon az aktív és játékos tanulást helyezzük előtérbe, célunk a természetvédelem jelentőségének hangsúlyozása, a környezettudatosságra való nevelés.

Az őszi tábort csak az aktuálisan érvényes járványügyi korlátozásokkal, kormányzati rendelkezésekkel összhangban tudjuk megtartani. Amennyiben nem érkezik kormányzati engedély a tábor megtartására, azok törlésre kerülnek. 

Napközis táborunkban naponta 8.30–16.30 között biztosítunk elfoglaltságot a gyerekek számára.

A tábort 8–9 és 10–12 éves gyerekeknek ajánljuk.

Résztvevők száma:

12-13 fő/csoport. A gyerekcsoportok egymástól biztonságos távolságban vesznek részt a programokon. Rendszeres kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk. Az érvényes járványügyi szabályoknak megfelelően kérjük hozzanak maszkot gyermekük számára. Ha otthon marad a maszk, aznapra tudunk biztosítani steril, eldobható maszkot. 

Időpont:

Október 26–30. (5 nap) 

8.30-9.00 Gyülekező

9.00-16.30 Program

30.000 Ft/fő/5 munkanap, étkezéssel 

Mennyibe kerül a tábor?

30.000 Ft/fő/5 munkanap, étkezéssel

A szolgáltatás díját, legkésőbb a kiválasztott turnus indulása előtt 10 munkanappal – egy összegben kérjük utalja át az alábbi bankszámlaszámra:
Magyar Államkincstár : 10032000-01425138-00000000

Utalásnál megjezés rovatba kérjük írja be az aktuális Önökre vonatkozó adatokat is: Az utalás címzettje a Magyar Természettudományi Múzeum, gyermek neve, a turnus (időszak), MTM Budapest

A részvételi díjat átutalással vagy személyes bankfióki befizetéssel lehet megfizetni fenti bankszámlaszámra. A bankfiókban történő személyes befizetés, illetve az átutalás során a közlemény rovatában fel kell tüntetni a jelentkezés visszaigazolásában szereplő turnus idejét és a gyermek nevét. Az ennek elmulasztásából vagy a közlemény hibás feltüntetéséből eredő károkért Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal, a károkat és a többletköltségeket a jelentkező viseli. A számlázáshoz szükséges adatokat kérjük a foglalási rendszerben töltsék ki. Számlázáshoz szükséges adatok: magánszemély esetében (név, lakcím), nem magánszemély esetében (név, cím, adószám).


 

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Egészségügyi és szülői nyilatkozat a Magyar Természettudományi Múzeum táborában való részvételhez

(Word doc)

A kitöltött nyilatkozatot a táborozás kezdőnapján kérjük átadni a tábor szervezőinek.

Adatvédelmi tájékoztató

Szerezzen örömet gyermekének!

Kattintson a "Foglalás" gombra és indítsa el foglalását!

A foglalásokat az aktuális turnus elötti szombati napig lehet leadni, amíg van szabad időpont.

Kézbe vehető műtárgyak!

Testvérkedvezmény: 3.000 Ft a végösszegből.

Ha a testvérek együtt táboroznak,  második, vagy harmadik gyermekére is érvényesíthető a testvérkedvezmény. Bizza ránk gyermekeit, garantált a különleges élmémy. Ha hárman jönnek mint testvérek, a teljes kedvezmény 6000 Ft a végösszegből.

Változatos programok egész nap.

Étkezést napi 2 alkalommal.

Kalandnapló

Étkezés napi 2 alkalommal: két fogásos meleg ebéd, uzsonnacsomag.

A gyerekek oklevelet is kapnak a távbor végén.


Napközis táborunkban naponta 8.30–16.30 között biztosítunk elfoglaltságot a gyerekek számára.

Információk a foglalásról

A foglalását biztonságon le tudja adni a múzeum online foglalási rendszerében. Gondolja végig melyik hétre szeretne foglalni, a foglalás során kérjük válaszolja meg a kérdéseket, és véglegesítse a foglalást. Az adatokra azért van szükségünk, hogy biztosítani tudjuk gyermekének biztonságát és a problémamentes élményt. Kérem készítse elő gyermekének TAJ-számát és tervezze meg azt is ki fog gyermekéért jönni a nap végén.

A foglalási rendszerben minden választható hét hétfői napja aktív. Kattintson a felületre és foglalja le a hetet!

 

Szerezzen örömet gyermekének!

 

Kattintson a "Foglalás" gombra és indítsa el foglalását!

A foglalásokat az aktuális turnus elötti szombati napig lehet leadni, amíg van szabad időpont.

 

Szerezzen örömet gyermekének!

 

Kattintson a "Foglalás" gombra és indítsa el foglalását!

A foglalásokat az aktuális turnus elötti szombati napig lehet leadni, amíg van szabad időpont.