Varázslatos Magyarország

2020.10.01-től a Magyar Természettudományi Múzeumban

A Varázslatos Magyarország a 2019-es versenyévad legsikeresebb természetfotósainak 130 lélegzetelállítóan szép fotóján mutatja be nemzeti parkjaink különleges világát. Varázslatos tájképek, állatok mindennapi életének békés és feszültségtől izzó képei, művészi ábrázolások egy szabad szemmel láthatatlan világról. 

A VM 10. jubileumi kiállítása rendhagyó formát öltött: speciális mobil installációkon kerül bemutatásra az anyag.

Nyújtózkodva - Görögország   Szabó Irma (KÉPEK A NAGYVILÁGBÓL)

A Varázslatos Magyarország egy kezdeményezés a magyar természetfotózás és Nemzeti Parkjaink bemutatására, népszerűsítésére. A profi természetfotósok mellett számos kezdő és haladó természetfotós is bizonyítani akar az egész éven át tartó „bajnokságban”. A természetfotósaink nemzeti parkjainkban készítették el alkotásaikat. A pályázók által feltöltött képekkel a nagyközönség is hasznos információkra tehet szert nemzeti parkjainkról, azok növény- és állatvilágáról, valamint kulturális örökségünkről.

Belépőjegyek:

Felnőtt teljes árú jegy 2200 Ft / Kedvezményes ifjúsági jegy 6-26 éves kor között 1100 Ft / Családi jegy 5000 Ft / 6 éves kor alatt és 70 éves kor felett Ingyenes!

A belépőjeggyel a Magyar Természettudományi Múzeum állandó kiállításai, az időszaki kiállítások és a Dinókert is megtekinthető!